Unbenannt

<%PostCommentPage%> <%PhotoAlbumPage%> <%ProfilePage%>

2019 JMD Super-remote questions and answers

{ 10:23, 21 March 2019 } { 0 comments } { Link }

JMD Super-remote, available in mid-March 2019, comes with three types of remote control: DS, Ford and Buick Oncora. Super remote control is a combination of chip and remote control, including chip and remote control functions. Super-remote control generate electronic sub computers in Handy-baby II.
So, what questions do you have about this Super-remote? this post answers 10 questions that customers may ask.

Question 1: When does Super-remote come on the market?
Answer: Super-Remote control will be available at the end of March 2019 and can be purchased by contacting agents.

Question 2: How much is the Super-remote pricing?
Answer: No pricing.

Question 3:How many models and functions of remote control are there?
Answer: Now there are three types of remote control: DS, Ford and Buick Encore.
The three styles have different shapes and the same functions.
jmd-super-remote

Question 4:What are the Super-remote supported Vehicles?
The type of chip supported by Super remote is the same as that of Super chip.
Including 4D/46/47/48/T5 chip types.

Specific support for remote control models can be seen in mobile phone APP 【Remote】-【JMD Remote】【JMD ELE-Remote】
jmd-super-remote jmd-super-remote jmd-super-remote jmd-super-remote jmd-super-remote-06

Question 5:Does the Super-remote control contain chips?
Answer: Super remote control is a combination of chip and remote control, including chip and remote control functions.

Question 6: How does Super-remote control generate electronic subcomputers?

Answer: Electronic subcomputers can be directly generated in Handy-baby Ⅱ.
——Handybaby Ⅱ【chip-fun】
——【Remote Transfer】
——Choosing the Corresponding Vehicle Type
——Analog key for Handy-Baby Ⅱ antenna
——Matching with equipment on board
——When the matching is successful, the super remote control is put into the coil to generate the remote control.

Question 7: Is Super-remote control wired or wireless?
Answer: Super-remote supports both wired and wireless burning.
After selecting the corresponding model, APP will prompt you to choose the burning mode.
(Some models only support wired connections.)

Question 8: How does the Super-remote control generate the corresponding remote ?
Answer: Cooperate with Handy-baby II and APP to generate remote control.
——APP【Remote】
——【JMD Remote】
——Choosing the Corresponding Vehicle Type
——Choose the generation mode
——1. Connect Handy-baby II generation (wired)
jmd-super-remote-07 jmd-super-remote-08

——2.Remote Placement in Handy-baby II Recognition Coil Generation (Wireless)
jmd-super-remote-10

Question 9: How to match the Super-remote copy to get on the car?
Answer: Super remote control matching methods include manual matching and equipment matching.
jmd-super-remote-11
Matching remote control or all loss with JMD OBD.

Question 10 : Does JMD have ordinary remote control?
Answer: Super-remote control can be used as ordinary remote control. Ordinary remote control is planned.


Suggested feedback

Suggestions and Suggestions in the Use of Super Remote Control. Please give positive and timely feedback.
jmd-super-remote-12
www.obdexpress.co.uk
http://blog.obdexpress.co.uk/2019/03/21/jmd-super-remote-questions-and-answers/

{ Kommentar schreiben }

{ Last Page } { Page 53 of 166 } { Next Page }

ber Mich

Start
Mein Profil
Archiv
Freunde
Mein Photo Album

«  August 2019  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Links


Kategorien


Letzte Beitrge

CG AT200 done Bosch Delphi ECU programming: works fine
MPPS V16 Software Download And Install On Win10
How to do EGR off of Zafira 2.2 dti with MPPS V18
How to read Kia kefico m7.9.8 with trastata, Ktag and FGTech?
How to read Kia kefico m7.9.8 with trastata, Ktag and FGTech?

Freunde