Unbenannt

<%PostCommentPage%> <%PhotoAlbumPage%> <%ProfilePage%>

2019 JMD Super-remote questions and answers

{ 10:23, 21 March 2019 } { 0 comments } { Link }

JMD Super-remote, available in mid-March 2019, comes with three types of remote control: DS, Ford and Buick Oncora. Super remote control is a combination of chip and remote control, including chip and remote control functions. Super-remote control generate electronic sub computers in Handy-baby II.
So, what questions do you have about this Super-remote? this post answers 10 questions that customers may ask.

Question 1: When does Super-remote come on the market?
Answer: Super-Remote control will be available at the end of March 2019 and can be purchased by contacting agents.

Question 2: How much is the Super-remote pricing?
Answer: No pricing.

Question 3:How many models and functions of remote control are there?
Answer: Now there are three types of remote control: DS, Ford and Buick Encore.
The three styles have different shapes and the same functions.
jmd-super-remote

Question 4:What are the Super-remote supported Vehicles?
The type of chip supported by Super remote is the same as that of Super chip.
Including 4D/46/47/48/T5 chip types.

Specific support for remote control models can be seen in mobile phone APP 【Remote】-【JMD Remote】【JMD ELE-Remote】
jmd-super-remote jmd-super-remote jmd-super-remote jmd-super-remote jmd-super-remote-06

Question 5:Does the Super-remote control contain chips?
Answer: Super remote control is a combination of chip and remote control, including chip and remote control functions.

Question 6: How does Super-remote control generate electronic subcomputers?

Answer: Electronic subcomputers can be directly generated in Handy-baby Ⅱ.
——Handybaby Ⅱ【chip-fun】
——【Remote Transfer】
——Choosing the Corresponding Vehicle Type
——Analog key for Handy-Baby Ⅱ antenna
——Matching with equipment on board
——When the matching is successful, the super remote control is put into the coil to generate the remote control.

Question 7: Is Super-remote control wired or wireless?
Answer: Super-remote supports both wired and wireless burning.
After selecting the corresponding model, APP will prompt you to choose the burning mode.
(Some models only support wired connections.)

Question 8: How does the Super-remote control generate the corresponding remote ?
Answer: Cooperate with Handy-baby II and APP to generate remote control.
——APP【Remote】
——【JMD Remote】
——Choosing the Corresponding Vehicle Type
——Choose the generation mode
——1. Connect Handy-baby II generation (wired)
jmd-super-remote-07 jmd-super-remote-08

——2.Remote Placement in Handy-baby II Recognition Coil Generation (Wireless)
jmd-super-remote-10

Question 9: How to match the Super-remote copy to get on the car?
Answer: Super remote control matching methods include manual matching and equipment matching.
jmd-super-remote-11
Matching remote control or all loss with JMD OBD.

Question 10 : Does JMD have ordinary remote control?
Answer: Super-remote control can be used as ordinary remote control. Ordinary remote control is planned.


Suggested feedback

Suggestions and Suggestions in the Use of Super Remote Control. Please give positive and timely feedback.
jmd-super-remote-12
www.obdexpress.co.uk
http://blog.obdexpress.co.uk/2019/03/21/jmd-super-remote-questions-and-answers/

{ Kommentar schreiben }

{ Last Page } { Page 61 of 174 } { Next Page }

ber Mich

Start
Mein Profil
Archiv
Freunde
Mein Photo Album

«  November 2019  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Kategorien


Letzte Beitrge

How to Solve K-Suite Install error "Cannot open/create C:Ksuite247Ksuite.exe file"?
Unbenannt
How to use Tacho PRO 2008 to change mileage for BMW E87
Opel EDC16C9 ecu reading and writing tools feedback
IPROG+ ECU Programmer Isuzu Dmax 2010:All Key Lost Wokrs

Freunde