Hi Ritake4nnsch da Glarner-Reze4pt au?GLARNER CHc4c4S-SCHNITTE ALLA SANDRO FdcR 4 PERSONc4600- 800 g Fonduemischig (frisch graffleti Mischig nf6d da<a href="http://utjhzlf.com"> ackbapte</a> Zfcfcg!)(8-tung ffcr e4chti Glarner met Ziger als Biimischig)3 – 4 Eier4 dl Milch2 TL Me4hlPfe4ffer, Paprika, Muskatnuss2 Schiibe Ruch-Brot pro Chopf (hmm… grfcbel grfcbel… 8 Schiibe Total)Schfcne magere Bratspe4ck (Wfcrfeli oder am Stk. zom i Schiibe schniide)IIGEMACHTI FRdcEHLIGSZWIBLE6 – Ze4che4 (10 uf Glarnertfcfctsch da muess i eifach usschriibe Frfcehligszwible2 roti Zwible1 Tasse4 d6pfelessig3 EL Balsamico-Essig-Konzentrat1/4 Tasse4 Zucker / oder alternativ 2-3 Pe4ckli Vanille-Zucker1 EL Paprika- oder Chiliflogge4d6PFEL-BIRc4-PFIRSICH-BIER-CHUTNEY200 g Bire4, gewfcrflet200 g d6pfel, gewfcrflet200 g Pfirsich, gwfcrflet4 dl hells, milds Bier (Adler Bre4u esch logischer wiis s’bescht derffcr 300 500 g Gilierzugger (je nachdem wie sfcess mes wot ha)3 Zweige Zitrone-Melisse4D’Frfcehligszwible ond di rote4 Zwible putze ond dfcnn i Ringli schniide. Im d6pfelessig einlegge, Zugger dezu gih ond zieh luh. Met Paprika- ond/oder Chiliflogge4 wfcrze. De Essig-Sud met de Zwieble aufchoche4, en schuss Balsamico_Essig-Konzentrat dezue, duremische4 ond heiss ines Glas abffclle4 zom abchfcele.D‘Bire4 ond d6pfel i Stfcgg schniide ond ine Pfanne gih. Zitronensaft ond Gilierzugger biigeh. Zitrone-Melisse4 biiffcge ond alles aufchoche. Jetzet met em helle4 Bier (3-4 dl) abschmf6gge ond licht iichoche luh. c4befalls heiss ines Iimachglas abffclle.De Spe4ck im Offe4 abrate ond zyytgliich D‘Brotscheiben im Offe4 churz knusprig rf6schte4. D’obersiite vum Brot chann me no gschwind im Bier tfcngge, de4nn d‘Che4e4smasse met Eier, Milch ond de4 zwe4i Teelf6ffele Me4hl mische, gut wfcrze. D‘Mischig auf de Brotscheiben verte4ile ond im Offe4 bache (180b0), bes de Che4e4s schfc flfcssig ond chnuschprig isch.D’Che4e4sschiibe uf ene Te4ller legge, de Spe4ck fcbers Brot verteile4 ond met em Chutney ond de Silberzwible drum herum garniere4! Fe4rtig, en guete4! |